2017. aug 15.

Bitcoin gyűjtő oldalak

írta: MaxBlog
Bitcoin gyűjtő oldalak

Mivel a Bitcoin ára az egekbe szökött és ezáltal egyre többen kapják fel a fejüket a benne rejlő pénzkeresési lehetőségre, ezért gondoltam összedobok egy listát olyan weboldalakról, ahol ingyen juthattok egy kis bitcoinhoz.

1. FreeBitcoin

A FreeBitco.in az egyik legrégebbi és legjövedelmezőbb oldal, amelyet az interneten találhatsz. A regisztáció után óránként próbálhatunk szerencsét egy CAPTCHA kitöltésével, jutalmunk pedig a 200$-t is elérheti. A megkeresett összeget később, egy (általuk fair- és véletlenszerűnek nevezett) szerencsejátékkal meg is duplázhatjuk, ha szerencsénk van. Ezenkívül jutalompontokat és virtuális lottószelvényeket is kapunk. A jutalompontok később beválthatóak külömböző kütyükre, mint például a legújjabb ájfonra.

Az oldal egyébként bankként és tárcaként is üzemel. Amennyiben az oldalon tárolt egyenleged meghaladja a 0.0003 BTC-t, az oldal naponta kamatoztatja azt.

FreeBitco.in regisztráció

2. Moonbitcoin

Ezen az oldalon 5 percenként gyűjthetünk be néhány satoshit egy CAPTCHA megoldásával, a nyereményünk pedig egy CoinPot tárcába kerül (ahova egyébként azelőtt regisztrálnunk kell).

Moonbit.co.in regisztráció

3. BitFun

A BitFun a Moonbit.co.in egyik testvéroldala, itt 3 percenként gyűjthetünk bitcoint, de itt egy kicsivel többet. A regisztrációhoz itt is egy CoinPot tárcára lesz szükségünk.

BitFun.co regisztráció

4. BonusBitcoin

Ugyancsak a Moonbit.co.in egyik testvére, 15 perces időkorláttal. Ez az oldal is a CoinPot tárcánkba küldi a jutalmunkat.

BonusBitcoin.co regisztráció

5. QoinPro

Ezen az oldalon mindössze csak regisztrálnunk kell, cserébe naponta kapunk egy kis Bitcoint, Dashcoint, Litecoint és Dogecoint oldallátogatás nélkül is! Barátok meghívásával növelhetjük a napi bevételünket.

QoinPro.com regisztráció

Szólj hozzá

btc faucet satoshi bitcoin kriptovaluta bitcoin gyűjtés freebitcoin